Sedes Referenssejä

Asiakkaittemme palautteita

SEDES REMONTTI

Olemme asuneet 3,5 vuotta Sedesin rakentamassa asunnossa ja olleet erittäin tyytyväisiä. Kotimme on tyylikäs ja useat vieraammekin ovat kiinnittäneet huomioita siihen, kuinka laadukkaasti ja viimeistellysti rakennustyö on toteutettu. Myös kaupanteon jälkeisten pienten viilaus- ja päivitystöiden osalta olemme kokeneet yhteistyön Sedesin kanssa mutkattomaksi ja luotettavaksi.

 Lassi Ekman

SEDES SANEERAUS

Sedes Oy toimi pääurakoitsijana Abrahaminkatu 15b neljän uuden ullakkohuoneiston rakentamisessa. Kohde oli suojeltu jugend- kiinteistö. 

Sedes Oy toteutti vaativan rakennustyön kaikkien osapuolien kannalta luotettavasti ja ammattitaitoisesti lopputuloksen ollessa korkealaatuinen.

Jari Häkkänen
Arkkitehti Safa

SEDES SANEERAUS

Ruoholahdenkatu 1  toimi ennen toimistona, johon Sedes Oy haki muutosluvan huoneistoksi ja toteutti myös itse muutosurakan.

Huoneistosta oli tehty arkkitehtuuripiirustukset, jotka lupasivat yksinkertaista ja avaraa ratkaisua - 3h + avokeittiö + sauna.

Ensimmäinen käynti kohteessa oli siinä vaiheessa, kun koko entinen toimisto oli purettu perustuksia myöten ja uutta alettu vasta rakentaa.

Oli erittäin mielenkiintoista nähdä huoneisto täysin purettuna - ilman verhoilua, ilman täydellistä huoneratkaisua seinineen. Tila vaikutti erittäin suurelta ja alastomalta.

Saimme Sedes Oy'ltä tarkat materiaalikuvaukset kaikkiin rakennettaviin huoneisiin, kodinkonelistan asennettavista laitteista ja mahdollisuuden vielä esittää omia toivomuksia materiaalien ja laitteiden suhteen.

Muutoksiin ei ollut tarvetta alkuperäisen suunnitelman korkealaatuisten ja tyylikkäiden materiaalien tilalle.

Huoneiston valmistuttua lopputarkastimme sen omalta osaltamme.

Lopputuloksena oli hämmästyttävä muodonmuutos sementtitoimistosta tyylikkääksi ja avaraksi kaupunkikodiksi. Sedes Oy'n suorittama muutostyö alusta loppuun oli onnistunut kuten oli luvattu. Työn jälki oli moitteetonta kaikkialla, myös paikoissa, johon katse ei normaalisti löydä. Myös sovittu aikataulu piti.

Yli neljän vuoden asumisen jälkeen, huoneistossa ei ole paljastunut mitään yllätyksiä.

Huoneistoon tullaan tekemään keväällä 2013 ylimääräinen ulko-ovi, jonka työn suorittamiseen olemme valinneet jälleen Sedes Oy'n, taataksemme saman erinomaisen työn jäljen kuin muuallakin huoneistossa.

Kirsti ja Petteri Arke
Asunnon tyytyväiset omistajat 

SEDES REMONTTI

Sedesin palvelu on ollut nopeaa ja luotettavaa ja jälki on ollut loistavaa.

Christel Sundberg
muusikko

SEDES REMONTTI

Sedesillä on hyvin asiakaslähtöistä porukkaa. He kuuntelevat ja ymmärtävät yksilölliset tarpeet. He olivat mukana suunnittelemassa unelmakotiamme. Asenne oli aina kohdallaan ja luvatut asiat toimitettiin ajallaan.

 

Catarina Fagerholm
Toimitusjohtaja, Instru optiikka Oy

SEDES REMONTTI

"Ostimme Sedesin remontoiman asunnon vuonna 2009 ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja kaikki materiaalit laadukkaita, hyvällä maulla valittuja ja pienellä luksuksella hyöstettyjä. Myös takuukorjaukset suoritettiin pyydettäessä nopeasti ja vaivattomasti. Voin lämpimästi suositella yritystä".

tuomas korhonen

SEDES REMONTTI

Sedes Oy teki 2010-11 vuodenvaihteessa rivitaloasuntoomme keittiön ja kolmen kylpyhuoneen/WC:n täysremontin sähkö- ja putkiyhteistyökumppaniensa kanssa. Olimme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Voimme suositella Sedes Oy:ta vastaavanlaisiin projekteihin. 

Erkka & Satu Ala-Tauriala 

SEDES Saneeraus

Korjausrakentamisen ja huoneistoremontoinnin onnistumiseen vaikuttaa monta tekijää - sananmukaisesti. Projektit voivat paisua laajoiksi ja vaikeiksi kun tekijöitä on useita ja jokaisella on omat tavoitteensa. Kiinteistöneuvos Mikko Peltokorven ajatuksia mukaillen:

Suunnittelija tekee sen minkä minimitoimeksianto mahdollistaa, urakointiliike tekee minimirahalla sitä, mikä käy kaupaksi ja tulosvastuullinen työpäällikkö valitsee toimittajakseen halvimman tekijän. Vastaava mestari tekee niin kuin on suunniteltu ja unelmiensa asunnosta haaveileva asukas haluaa saada minimirahalla mahdollisimman paljon.

Tämä yhtälö on täynnä ristiriitoja ja todella harvoin kuulee projektin valmistuneen aikataulussa, budjetissa ja vieläpä hyvässä hengessä. Sedes on kuitenkin tehnyt ilmiömäisen suorituksen ja samalla nostanut luotettavuuden uudelle tasolle. Remonttimme tehtiin tiiviinä projektina ja hyvässä yhteistyössä, aikataulussa ja laadukkaasti. Kaiken taustalla on ollut esimerkillinen pohjalainen yrittäjyyshenki sopivasti eri kansallisuuksilla maustettuna ja laatuun sitoutuminen.

Jukka Tola
Liiketoimintajohtaja, Fondia Oy
Hallituksen puheenjohtaja, Talotakuu Oy

SEDES REMONTTI

Sedesin työtunti- ja materiaalilaskelmat olivat tarkat ja selkeät. Asenne oli ystävällinen ja joustava, nopea neuvonpito onnistui aina. Työ valmistui etuajassa ja jälki oli erinomaista. Laskussa ei ollut senttiäkään enemmän kuin mitä oltiin sovittu. Paras remonttikokemukseni toistaiseksi.


kjell westö
kirjailija

“Asenne oli aina kohdallaan ja luvatut asiat toimitettiin ajallaan”

Catarina Fagerholm Toimitusjohtaja, Instru optiikka Oy

“Paras remonttikokemukseni toistaiseksi”

Kjell Westö Kirjailija

“Sedes on tehnyt ilmiömäisen suorituksen ja samalla nostanut luotettavuuden uudelle tasolle”

Jukka Tola Hallituksen puheenjohtaja, talotakuu oy

“Sedesin palvelu on ollut nopeaa ja luotettavaa ja jälki on ollut loistavaa”

Christel Sundberg muusikko