top of page

SANEERAUKSET

TOIMITILOISTA ASUNNOIKSI

Onko hallussasi vanha toimitila tai toimisto, jonka haluat muuttaa asunnoiksi? Korjausrakentamiseen erikoistuneena yrityksenä olemme oikea taho tekemään tämän.

 

Olemme toteuttaneet saneerauksia vuodesta 2006 lähtien. Osaavien käsiemme kautta seinät siirtyvät, keittiöt ja kylpyhuoneet syntyvät ja haastavammatkin toimitilat muuttuvat kodeiksi. Teemme laadukkaita koteja, joista olemme aidosti ylpeitä.

 

 

ULLAKOISTA ASUNNOIKSI

Onko taloyhtiösi ullakko hyödyntämättä? Oletteko pohtineet sen rakennusoikeuden myymistä? Sedes Oy muuttaa vaikeatkin ullakkotilat upeiksi kodeiksi.

 

Historiamme aikana olemme ostaneet kahden taloyhtiön ullakon rakennusoikeuden ja saneeraaneet ne upeiksi, koko taloyhtiön arvoa kasvattaviksi, asunnoiksi. Projektit tehdään aina talojen perinteitä kunnioittaen, ympäröivä naapurusto huomioiden.

IMG_2472_edited.jpg

REMONTIT

110% ONNISTUMISIA

Kaipaako asuntosi pintojen laittamista, uudistamista tai täydellistä remointia? Muista, että sinun ei tarvitse olla remontoinnin ammattilainen teettääksesi remonttisi meillä.

 

Teemme remontit aina kiinteässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnittelu, tavoitteiden asettaminen, kustannus- ja aikatauluraamien asettaminen ja seuranta tapahtuu avoimesti ja yhteisymmärryksessä, ilman ammattitermien taakse piiloutumista.

 

Tavoitteenamme on aina tehdä vähintään se, mitä on sovittu. Näin toimimalla takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, johon sekä asiakas että me tekijät olemme 110%:sti tyytyväisiä.

 

SUUNNITTELUPALVELUT

Oletko muuttamassa remontoitavaan asuntoon tai suunnitteletko muutoksia kotiisi? Hyvä alkuvaiheen suunnittelu vähentää rakennusvaiheessa syntyviä kustannuksia. Sedes Oy:n avulla riskit minimoidaan ja eri asiantuntijoiden käyttämisen tarvetta optimoidaan.

 

Voimme olla osa täyden palvelun remonttia tai toimia ainoastaan remontin tai saneerauksen suunnittelijana ja tehdä sen jälkeen puolestasi toimeksiannon valitsemallenne urakoitsijalle.

 

 

LVIS-PALVELUT

Onko kotisi tai taloyhtiösi putkiremontin tarpeessa? Sedes Oy toteuttaa vankalla ammattitaidolla kaikki LVIS-alan työt niin saneerauskohteissa kuin remonttikohteissakin. Palveluihimme kuuluvat mm. käyttövesi-ja viemäriputkitukset, painovoimaiset ja koneelliset ilmanvaihtotyöt sekä sähkötyöt.

 

 

TASOITE- JA MAALAUSPALVELUT

Haluatko vaihtaa seinien värin tai onko olohuoneenne sähköjohdot saatava siististi piiloon? Sedes Oy keskittyy korkealaatuiseen viimeistelyyn - yksityiskohtiin, jotka huomataan heti ensisilmäyksellä. Toteutamme niin purku- ja sähkötöiden tasoituksia kuin myös märkä- ja kuivatilojen maalauksia sekä erikoismaalauksia, kuten ootrauksia ja porrashuoneiden koristemaalauksia.

 

 

LUPAPALVELUT

Jäikö edellinen remonttisi lupa-asiat selvittämättä? Jouduttiinko vastavalmistunutta kotiasi avaamaan ja uudelleen rakentamaan rakennusviraston vaatimuksesta?

 

Asioimme jatkuvasti saneerauksia ja remontteja valvovien viranomaisten kanssa. Olemme asiantuntija siinä, mitä lupia tarvitaan ja mitä lupahakemusten on pidettävä sisällään. Vältä turhat remontin tai saneerauksen jälkeiset harmit ja ota meidät avuksesi jo suunnitteluvaiheessa.

IMG_3500_edited.jpg
bottom of page